Duatlon Cetatea Brasovului: editia a 4-a, 17.09.2011


TerenSportiv.ro

In data de 17 septembrie 2011, la poalele Tampei, in Brasov are loc cea de-a 4-a editie a duatlonului "Cetatea Brasovului".


Concursul va fi alcatuit din trei probe: doua de alergare si una de mountain bike. Ca ordine a probelor, prima si cea de-a treia proba vor fi de alergare pe lungimi de 5 km, respectiv de 2,5 km avand o diferenta de nivel de aproximativ 200m. Cea de-a doua proba va fi reprezentata de un traseu parcurs pe bicicleta - dificultatea acestuia, variind in functie de categoria la care se participa.


Inscrierile pentru acest maraton se pot face pan ape 15 septembrie iar in cazul in care vor mai fi locuri disponibile termenul se va prelungi pana in ziua concursului. Regulamentul si mai multe detalii privind traseele si inscrierile le puteti gasi pe site-ul Duatlon.ro.


Aceasta etapa a Duatlon-ului a fost introdusa in circuitul Greencup si cu acesta ocazie, arganizatorii maratonului (Asociatia Cetatea Brasovului), au mai multi invitati de seama atat din tara cat si din afara, precum: castigatorul circuitului GreenCup Juan Carlos Nieva, sportivul Alberto Garcia, si altii...Fotografii de la ultima editie Duatlon Cetatea Brasovului:TerenSportiv.ro
Foto 1: Duatlon Cetatea Brasovului 2010


TerenSportiv.ro
Foto 2: Duatlon Cetatea Brasovului 2010


TerenSportiv.ro
Foto 3: Duatlon Cetatea Brasovului 2010Data: 11 septembrie 2011

...mai multe stiri.